Aktuelt

For oss i Gimleklinikken er fillers en velkjent og velutprøvd metode med dokumentasjon og forskning. Vi tilbyr fillers for behandling av dype rynker, fine linjer og forming.

Botox behandling gir raskt synlige resultater og er også til dels forebyggende mot kommende rynker da de bedøvde musklene hindres i de bevegelsene som i utgangspunktet skaper rynker. 

Gimleklinikken betraktes som spesialister på bryn og vipper, og anerkjennes for vårt profesjonelle håndverk og vår evne til å se nye muligheter for deg som ønsker elegante vipper og bryn.

Når du besøker vår hudpleieklinikk sentralt på Frogner vil du bli møtt av fagfolk med lang erfaring innen hudpleie, og som alltid har stort fokus på dine behov.

Vårt formål med thai massasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler, men også for å skape harmoni og rett balanse i kroppen din.

Vår massasje løser opp muskelspenninger, manipulerer bløtvev, reduserer anspenthet og stress, lindrer hodepine, stimulerer blodsirkulasjon og forbedrer søvnkvaliteten.

Sentralt på Frogner i Oslo finner du Gimleklinikken. Vi er en tverrfaglig klinikk som betraktes som spesialister på helse, velvære, beauty og terapi.