Botulinumtoksin (Botox) på Frogner i Oslo

Det siste tiåret har botox blitt et svært så populært alternativ i forbindelse med rynkebehandling. Når man ser nærmere på hvor skånsom behandlingen er, og hvor god effekten blir, er det verken tilfeldigheter eller overraskelse at stadig flere nordmenn tar i bruk botox når de skal kvitte seg med rynker.

Gimleklinikken er det naturlige valget for deg som ønsker et perfekt resultat med botox, og som varer lenge. Vår lange erfaring innenfor fagfeltet gjør at du kan forvente deg et godt resultat som er tilpasset dine ønsker og behov.

Botox-behandling for mange områder

Botox behandling gir raskt synlige resultater og er også til dels forebyggende mot kommende rynker da de bedøvde musklene hindres i de bevegelsene som i utgangspunktet skaper rynker. 

De mest tradisjonelle områdene er sinnarynker, panne og kråketær. 

Du kan også oppnå god effekt av botox som øyenbrynsløft og enkelte typer rynker rundt leppene. 

I tillegg vil botox kunne hjelpe mot svetteproblemer, tanngnissing og migrene.

Botox – lindrer mer enn bare rynker

Botox er utvilsomt en god løsning for rynkeproblemer, men den har også blitt benyttet for å hjelpe deg som er plaget med svetteproblemer, tanngnissing og migrene. Botox sørger for å blokkere nerveimpulsene i svettekjertler slik at den ikke produserer svette. I forhold til migrene sørger botox for å blokkere nerveimpulsene og virke som et muskelavslappende middel.

Er behandlinger med botox smertefullt?

Erfaringsmessig er det få bivirkninger i forbindelse med botox- behandlinger, og majoriteten opplever smertefrie behandlinger med botox. Allikevel kan du føle noe ubehag i muskulaturen når injeksjonene gis og etter at de er satt. Du kan bli rød rundt injeksjonsstedet, men dette forsvinner raskt. Allerede etter noen dager vil du kunne se forbedring og et naturlig resultat.

Hvor lenge varer effekten av botox?

Av erfaring har botox ofte en virkningstid på 3-4 måneder, men varigheten oppleves svært individuelt. Samtidig vil type behandling og behandlingsområde på kroppen, ha stor betydning for forventet varighet av botox. Vi tilbyr mange forskjellige typer botox tilpasset til dine ønsker og behov, enten du ønsker botox i visse deler av ansiktet eller for å forebygge helseplager.

Profesjonell klinikk med tett dialog med pasientene

Er du opptatt av kvalitet, omsorg og god service er vi i Gimleklinikken den rette klinikken for deg. Våre behandlinger blir tilpasset etter deg og ditt behov. For oss er god kommunikasjon med våre pasienter et sentralt nøkkelord for å gi et naturlig resultat av behandlingen.

Vi er en moderne klinikk som ligger på Frogner, sentralt i Oslo. Hos oss vil du bli møtt av erfarent team bestående av profesjonelle leger, hudleger og hudpleiere og som gjør sitt ytterste for ditt velvære. Våre behandlinger er skreddersydd til deg og din hudtype. Frisk hud, kropp, og sinn får deg til å føle deg fresh og fin! Enten om det er til en spesiell anledning, eller om du har behov for litt ekstra hverdagsglam.

Ta kontakt for konsultasjon dersom du ønsker mer informasjon om botox!