Elegante vipper og bryn

Bryn og vipper har svært mye å si for ansiktsuttrykket man utstråler. Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet. Vi hjelper deg med å tilpasse form og farge på vippene basert på ansiktsformen og hudtonen din.

Gimleklinikken betraktes som spesialister på bryn og vipper, og anerkjennes for vårt profesjonelle håndverk og vår evne til å se nye muligheter for deg som ønsker elegante vipper og bryn.

Vi tilbyr følgende behandlinger av vipper og bryn

Laminering av bryn

Behandling hvor vi fester vippene i en ønsket retning for å skape ønsket uttrykk. Erfaringsmessig egner denne behandlingen seg best for deg med hår som gror i feil retning eller som ønsker et velstelt utseende. Behandlingen varer 1 time og effekten varer som oftest ca. 5-8 uker.

Microblading av bryn og vipper

Microblading er en behandlingsform hvor vi implanterer ett og ett hårstrå under huden ved hjelp av et tynt blad med pigmenter. Formålet er å skape et naturlig resultat. Med vår erfaring har du de beste forutsetningene for et vellykket resultat. Behandlingen varer ca. 2 timer og har effekt i ca. 1-3 år.

Vippe extension

Vippe extension er midt i blinken for deg som ønsker lengre og fyldigere vipper. Vi får stadig tilbakemeldinger fra våre kunder om at vippe extension har spart de for enorme mengder med tid i forbindelse med sminke, spesielt om morgenen. Vi bruker ca. 1-2 timer i vår behandling, og har effekt i 3-5 uker.

Er du nysgjerrig, men usikker på hvilke vipper og bryn som passer deg best? Du kan ta kontakt med oss helt uforpliktende dersom du ønsker tydeligere og finere vipper. Vi har en løsning for deg! 

På vår klinikk i Bygdøy Alle 62, sentralt på Frogner i Oslo, setter vi alltid deg som besøkende i fokus og tilpasser våre behandlinger av vipper og bryn nøyaktig etter dine ønsker og behov.

Ring oss på telefon 416 62 426 eller benytt deg av vårt kontaktskjema!