Fillers på Frogner i Oslo

Ettersom årene går og vi stadig eldes, er det vanskelig å unngå at ansiktstrekkene endres som et resultat av volumtap. Når den strukturelle støtten i huden reduseres, har huden en tendens til å synke nedover. Som oftest medfører dette til et usymmetrisk uttrykk i ansiktet. Dette kan lett unngås ved fillers tilpasset til deg og ditt ansikt.

En stor del av vårt arbeid som klinikk består av å holde oss oppdaterte på nye løsninger innen våre fagområder da utviklingen er kontinuerlig. For oss i Gimleklinikken er fillers en velkjent og velutprøvd metode med dokumentasjon og forskning. Fillers betraktes som en romoppfyllende gel som sprøytes inn i huden. Formålet er å behandle rynker, gi fyldigerelepper og forme kinnbein og hake. Fillers kan også brukes i håndbaken og brystområdet for å glatte ut huden. Hovedbestanddelen i en filler er vanligvis hyaluronsyre, det samme stoffet som finnes i huden.

Det er viktig for oss at kunden får de ønskede resultatene, derfor tilbyr vi alltid konsultasjon før behandlingen, og tett oppfølging etter. På denne måten ivaretar vi kundens interesser til enhver tid.

Hvordan fungerer behandlinger med fillers?

Når du er inne hos behandling hos oss, sørger vi for en serie med små injeksjoner ved hjelp av en svært tynn nål som sprøyter fyllstoff i under huden. Ved hjelp av å massere huden sprer fyllstoffet seg utover.

Er behandlinger med fillers smertefullt?

Behandlingen med fillers er som oftest uten smerte. Du vil merke et lite stikk med en tynn nål inn i huden. Smerteterskelen hos oss mennesker er individuell, men majoriteten av våre besøkende blir overrasket over at nålstikket ikke kjennes tydeligere.

Er det bivirkninger av fillers i etterkant av behandlingen?

Du kan oppleve å føle svie, men den er helt ufarlig, og vil gå over av seg selv etter noen dager.

Hvor lenge varer effekten av fillers?

Effekten av fillers er individuell da vi alle har forskjellig hudtype. Erfaringsmessig ser vi at effekten varer alt fra 3-6 måneder, avhengig av hudtype, injeksjonssted og mengde.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler på Frogner, sentralt i Oslo! 

Hos oss vil du møte profesjonelle behandlere med lang erfaring med fillers, og som har erfaring med alle slags problemstillinger og ønsker hos deg som besøkende.

Ønsker du mer informasjon om fillers? Da kan du trygt ta kontakt med oss i Gimleklinikken! Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap og trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett filler-behandling.