Massasje på Frogner

De fleste forbinder massasje med muskelspenninger i kombinasjon med vond nakke eller rygg. I dag velger stadig flere nordmenn å ta i bruk massasje, når den har mange positive helsefremmende virkninger på kroppen.

Erfaringsmessig ser vi at massasje kan ha en god effekt for mennesker som er plaget med dårlig søvnkvalitet, stress og angst. Samtidig har vi flere tilfeller hvor massasje reduserer slapphet og stimulerer blodsirkulasjonen. 

Hos oss vil du bli møtt av profesjonelle behandlere med fokus på kvalitet. Vi holder oss godt oppdaterte innen nye teknikker og metoder som kan øke livskvaliteten til våre pasienter. Per tidspunkt benytter vi oss av teknikker som bindevevsmassasje, triggerpunktmassasje, lymfedrenasje, skulpturell og oljemassasje.

Hos oss finner du følgende massasje

  • Aromaterapi

En massasje som løser opp spenninger i muskulaturen. Massasjen fokuseres mot dine behov. Denne avstressende massasjen oppleves ofte som en behagelig, dempet sanseopplevelse.

  • Thai massasje

Massasje av rygg, skulder, nakke og hode, armer, hender, bein, mage og føttene.

  • Renata Franca Metoden Lymfedrenasje og shaping

En manuell massasjeteknikk som kombinerer konstant trykk og rask rytme med spesielle manøvrer som aktiverer lymfesystemet. Behandlingen reduserer ødem, hevelser og cellulitter, samtidig som den aktiverer blodstrømmen og forbedrer immunforsvaret. Massasjen vil også gi kroppen en bedre definert kontur.

  • Gravid og barn

Vi tilbyr massasje for gravide og barn. Besøk vår klinikk for å tilpasse et program som passer for nettopp deres behov.

Vår massasje løser opp muskelspenninger, manipulerer bløtvev, reduserer anspenthet og stress, lindrer hodepine, stimulerer blodsirkulasjon og forbedrer søvnkvaliteten. For oss er resultatet viktigst, derfor tilpasser vi massasjen nøyaktig etter dine preferanser og behov. 

Dersom du er usikker på hvilken form for massasje som er best for nettopp deg kan du trygt ta kontakt med oss i Gimleklinikken. Ved hjelp av en konsultasjon i forkant vil vi enkelt kunne finne rett metode og et behandlingsløp som passer utmerket for kroppen din.

Vi holder til i moderne og lyse lokaler i Bygdøy Allé på Frogner, sentralt i Oslo. 

Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss!