Thai massasje – basert på gamle tradisjoner

Thai massasje er en behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500 år, men som er i stadig utvikling på nye teknikker og erfaringer. Master Surena praktiserer forskjellige typer og metoder fra den klassiske Thai massasje, aroma og kroppsbehandling. Metodene baserer seg på gamle tradisjoner, og er sertifisert av den berømte Japansk massasje akademiet Suai Thai i Thailand. I tillegg er han den eneste som praktiserer Thai Trigger Punkt i Oslo. 

Selve behandlingen foregår gjennom strekking og trykk langs energilinjene i kroppen. Surena benytter hender, fingrer, albuer og knær for å løse opp spenningene i kroppen din. Det benyttes også spesielle grep og vridninger for å gjøre kroppen din mer fleksibel og smidig.

Vårt formål med thai massasje er å løse opp i spenninger i ledd og muskler, men også for å skape harmoni og rett balanse i kroppen din.

Verdt å vite før thai massasje

Hos oss i Gimleklinikken gjennomfører vi nøye konsultasjon av hele kroppen i forkant av massasjen. På den måten kan vi kartlegge hvilke behov du har, og ikke minst hvordan vi kan bistå mest mulig effektivt med vår thai massasje.

Er thai massasje smertefullt?

Erfaringsmessig oppleves thai massasje individuelt fra person til person. Enkelte opplever ubehageligheter underveis av behandlingen. Som oftest oppleves ubehaget som en følge av stive ledd og muskler. Samtidig er det vår jobb å tilpasse styrken i vår thai massasje, slik at du opplever behandlingen som behagelig.

Gimleklinikken er anerkjent for sin thai massasje og setter alltid deg som kunde i fokus. Vi er klinikken for deg som forventer profesjonell massasje og gode resultater! 

Vi holder til i lyse og moderne lokaler i Bygdøy Allé 62, sentralt på Frogner i Oslo.

Lurer du på hva Thai massasje kan gjøre for deg? Da er du velkommen til en gratis konsultasjon hos Surena!