Fordeler

What Includes

Pris

Kr 990,-

Aromaterapi

Aromaterapi i form av kropps- og ansiktsmassasje ble utviklet rundt 1945 av Marguerite Maury, en kosmetolog og biokjemiker fra Østerrike.

Hun skapte en massasje basert på de gamle orientalske systemer, og med elementer fra bindevevsmassasje, lymfedrenasje og vestlig massasje. Massasjeoljen består av to eller tre ulike vegetabilske oljer som for eksempel jojoba, mandel, aprikoskjerne, ferskenkjerne, agurkurt med flere. Disse er nær opp mot duftfrie, men ønsker man en aromatisk oljeblanding tilsetter aromaterapeuten 1-4 typer essensielle oljer, og en tilpasset ansiktsoljeblanding. De essensielle oljene består av organiske stoffer som utvinnes fra blader, frukter, skall, stengler, røtter, nåler, bark og skudd. Ekte essensielle oljer er eteriske, som betyr “klar, flyktig, overjordisk”. En massasjetime inkluderer fot, kropp og ansikt, med fokus på mottagerens behov.

Se våre massasjebehandlinger

Våre massasjebehandlinger

No treatments found.

Andre behandlinger

Bilde av hvit bakgrunn.
Manikyr og pedikyr

For kvinner med naturlige negler som er svake og vokser sakte, tilbyr vi en fantastisk løsning.

Fra kr 400,-

Bilde av hvit bakgrunn.
Lymfedrenasje/vakuumbehandling

Lymfesystemet hjelper kroppens immunforsvar, stoffskiftet, samt hydrerer huden. Det er innlysende at lymfedrenasje er til god hjelp for deg som ønsker en velfungerende kropp og hud.

Fra kr 1400,-

Følg oss på Instagram