Fordeler

What Includes

Pris

Kr 990,-

Aromaterapi

Aromaterapi i form av kropps- og ansiktsmassasje ble utviklet rundt 1945 av Marguerite Maury, en kosmetolog og biokjemiker fra Østerrike.

Hun skapte en massasje basert på de gamle orientalske systemer, og med elementer fra bindevevsmassasje, lymfedrenasje og vestlig massasje. Massasjeoljen består av to eller tre ulike vegetabilske oljer som for eksempel jojoba, mandel, aprikoskjerne, ferskenkjerne, agurkurt med flere. Disse er nær opp mot duftfrie, men ønsker man en aromatisk oljeblanding tilsetter aromaterapeuten 1-4 typer essensielle oljer, og en tilpasset ansiktsoljeblanding. De essensielle oljene består av organiske stoffer som utvinnes fra blader, frukter, skall, stengler, røtter, nåler, bark og skudd. Ekte essensielle oljer er eteriske, som betyr “klar, flyktig, overjordisk”. En massasjetime inkluderer fot, kropp og ansikt, med fokus på mottagerens behov.

Se våre massasjebehandlinger

Våre massasjebehandlinger

No treatments found.

Andre behandlinger

Bilde av hvit bakgrunn.
Microneedling

Ved microneedling bruker man et apparat med mange små nåler som stikker bittesmå hull i huden slik at huden må jobbe hardere for å reparere seg.

Fra kr 1800,-

Bilde av hvit bakgrunn.
Kosmetiske behandlinger

Vi tilbyr flere behandlinger som får deg til å skinne og se vital ut.

Fra kr 850,-

Følg oss på Instagram