Fordeler

What Includes

Pris

Fra kr 850,-

Kosmetiske behandlinger

Huden er ditt største organ. Ta vare på det, så gløder du. Vi tilbyr flere behandlinger som får deg til å skinne og se vital ut.

HERBS2PEEL

Hva er herbs2peel?

  • (H2P) er en meget vellykket naturlig og utprøvd metode for peeling regenerering (fornyelse av hud) basert på en blanding av rene urter.
  • H2P er basert på en sammensetning av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler; helt uten noen giftige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter , tanniner og sporelementer .

BEAUTY PEEL

En peel man kan ta året rundt - du får kjempe fin GLØD av bare en behandling.

Ta en hver 6 uke for glødende frisk hud alltid, eller som enkelt behandling før man skal noe spesielt.

Bedrer linjer, ujevn hudtone, pigmentering, porer, acne og får huden til å produsere og holde på fukt - vi bare elsker denne behandlingen. Vår Beauty Peel har de beste fordelene i en enkelt behandling! Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander og den er helt uten nedetid.

LIGHT EYES ULTRA

Behandling mot mørke ringer, poser under øynene og rynker. En innovativ, revitaliserende cocktail injiseres. Den inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille,papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

VENUS FREEZE

Få din yngre hud tilbake og frys tiden.

Venus freeze er en revolusjonerende behandling som effektivt minsker omkrets, cellulitter, slapp hud og rynker. Teknologien er en synergi av radiofrekvens og magnetiske pulser som trenger dypt ned i huden og stimulerer kollagen-og elastinproduksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. I tillegg øker mengden syre, næringsstoffer og blodsirkulasjonen i huden, hvilket gir en umiddelbar og langvarig glød. Venus gir deg som pasient en sikker, behagelig og smertefri behandling av ansikt, hals og kropp med en oppstrammende effekt.

SPA ANSIKTSBEHANDLING

En luksuriøs ansiktsbehandling med rens, massasje,enzympeel og maske. I tillegg får du massasje på hode, skulder og hender. 30min eller 60 min.

SKIN BETTER SCIENCE SYREPEEL 30 %

En effektiv syrepeel med Skin Better Science produkter med sine to patenterte teknologier:

* Interfuse - leverer hudforyngende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon.

* AlphaRet - en kraftfull retionid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten, eller ingen irritasjon.

Syrepeelen inneholder den patenterte A - vitamin teknologien og glykolsyre, melkesyre og salisylsyre. Og gjennomføres 1 gang i uken i 4-6 uker. Forbedrer solskadet hud, fine linjer, rynker, ujevn tone og ujevn hud. Gir også mye fukt. Effekten er markant forbedring av rynker på så lite som 4 uker.

Se våre massasjebehandlinger

Våre massasjebehandlinger

No treatments found.

Andre behandlinger

Bilde av hvit bakgrunn.
Mesoterapi

En blanding av vitaminer, enzymer, antioksidanter og hyaluronsyre injiseres, og bidrar til mer spenst, vitalitet og glød i huden.

Fra kr 1800,-

Bilde av hvit bakgrunn.
Lymfedrenasje/vakuumbehandling

Lymfesystemet hjelper kroppens immunforsvar, stoffskiftet, samt hydrerer huden. Det er innlysende at lymfedrenasje er til god hjelp for deg som ønsker en velfungerende kropp og hud.

Fra kr 1400,-

Følg oss på Instagram