Fordeler

What Includes

Pris

Fra 4900 kr

Microblading

Naturlighet fremfor alt

Microblading er en semi-permanent applikasjon av pigment med mikronål som simulerer det naturlige utseendet på hårstrå av forskjellige lengder og tykkelser. Denne metoden bruker ikke et apparat, men hårene settes veldig grunt inn i huden med en spesiell kniv.  På grunn av spesifisiteten til metoden som brukes, får øyenbrynet et helt naturlig utseende fordi det ikke fyller hele øyenbrynet, men en spesiell tegneteknikk gir utseendet til tynne og buede hår i naturlig vekstretning.

Microblading er en metode spesielt beregnet for de som har ødelagt sin naturlige form, tetthet og tykkelse ved feil plukking av øyenbryn. Så vel også for de som har mistet øyenbryn på grunn av sykdom, eller bare vil fylle sine egne.

Det grunnleggende prinsippet for Microblading er å fjerne feil og tegne øyenbryn slik at det naturlige utseende til øyenbrynene skapes.  Ser derfor mer naturlig ut enn med permanent makeup. Hårene er tegnet ved siden av de naturlige hårene med en farge som er lik de eksisterende.

Hvor lang tid tar en øyenbrynstegning?


Øyenbrynstrekkingen varer fra 60-90 minutter og påføring av farge varer 15 minutter. Resten av tiden går til å finne form og symmetri i samarbeid med klienten.

Hvordan bestemmes formen og symmetrien til øyenbrynene?


Øyenbryns symmetri beregnes i hvile hvor klienten har lukkede øyne, uten ansiktsuttrykk.  Det er ingen avvik i høyden og lengden på øyenbrynene på dette stadiet. I pannen er det et stort antall muskler som ubevisst kan skape ansiktsuttrykk. Pannen bør avslappes for best resultat.

Hvor lenge varer øyenbryn trukket med Microblading -teknikken?


Pigmentet varer i 1 til 2 år, men fargens friskhet kan ikke garanteres fordi holdbarheten avhenger av interne og eksterne faktorer. Interne faktorer er din hudtype, fet eller tørr hud, hudforandringer, dermatitt, seboré, keloid arr, etc.

Ekstern påvirkning er hyppig soleksponering, solarium, kosmetikk, spesielt kremer med retinol og AHA -syrer, ulike behandlinger, kjemisk peeling og mikrodermabrasjon.  Alle disse faktorene påvirker holdbarheten til pigmentet i huden, og det er lurt å oppdatere fargen en gang i året. Med regelmessig årlig vedlikehold forlenger du levetiden så mye du vil.

Hva er pleieprosedyren etter selve behandlingen?


Etter Microblading-behandlingen er det nødvendig med spesiell omsorg annenhver time i løpet av de første 24 timene etter behandlingen. Bruk den foreskrevne omsorgen fra skjønnhetspleieren din de neste sju dagene.  Den første uken anbefales ikke soling, bading i sjøen og bassenget, solarium, badstue.  Etter selve behandlingen kan det oppstå rødhet i huden rundt øyenbrynene, som varer i 10 minutter.  Prosessen med mild flass er uunngåelig og begynner den 4. og slutter på den 7. dagen.  Du vil se den endelige fargen etter 7 dager.

Er Microblading smertefullt?


Tegning med denne metoden er nesten smertefri.  Ved ubehag kan mild bedøvelse brukes.

Hvilke farger brukes i Microblading -metoden?
Vi bruker bare godkjente og testede farger for Microblading -tegning.  PHI av Branko Babic.

Hvordan utføres korreksjoner og hvor mange er nødvendige?


Den første korreksjonen utføres etter 3-4 uker.  Med problematisk fet eller seborisk hud vil fargen vare mye kortere enn med normal hud, og fargen må oppdateres mye oftere.

Hvem tåler ikke Microblading?

  • mennesker som har problemer med keloider
  • mennesker som har seboreisk dermatitt i øyenbrynområdet
  • betent hud (akne og andre hudforandringer)


I disse tilfellene er det nødvendig å først fikse det eksisterende problemet, og først da kan tegningen gjøres.

Skal øyenbryn plukkes før behandling?


Hårene skal ikke være nappet eller barbert først.  Bare de som er utenfor ønsket form fjernes, resten blir igjen, og tegningen gjøres mellom dem.

Hygiene ved behandling?


Hygiene er på høyeste nivå.  Alt som brukes i arbeidet er engangs og sterilt.  Mulighet for allergi mot pigmentene er svært sjelden.

Hva kan du forvente etter en Microblading- behandling?


Umiddelbart etter behandlingen med Microblading vil øyenbrynene være tykke og mye mørkere enn det endelige resultatet.  Du kan forvente en reduksjon i farge, tetthet og tykkelse på 20-30% etter en uke med pleie.  Korreksjon etter 3-4 uker kan korrigere små uregelmessigheter, legge til farge og tetthet.

Phibrows er øyenbryn laget av høyeste kvalitet, både i teknikk og materialer. De tegnes etter et bestemt mønster (som det er mange av) som velges i henhold til den naturlige vekstretningen til øyenbrynhårene dine.  Formen på øyenbrynene måles med et BB -kompass, som måler ansiktets konturer etter det gylne snitt og gir deg den perfekte formen akkurat for deg.  Bare Phi -pigmenter brukes, de mest stabile og reneste pigmentene på markedet. Ingen tungmetaller hindrer fare for misfarging. Phi-pigmenter er det eneste pigmentet i verden som er bionert. Som betyr at reaksjoner som f.eks. hevelse, allergier, infeksjoner og kløe , ikke oppstår under Microblading-behandling.

Se våre massasjebehandlinger

Våre massasjebehandlinger

No treatments found.

Andre behandlinger

Bilde av hvit bakgrunn.
Voksing

Vi bruker en profesjonell voks som har ekstremt god gripeevne. Dermed oppleves en mildere og svært effektiv hårfjerning.

Fra kr 100,-

Bilde av hvit bakgrunn.
Manikyr og pedikyr

For kvinner med naturlige negler som er svake og vokser sakte, tilbyr vi en fantastisk løsning.

Fra kr 400,-

Følg oss på Instagram