Dato

21.10.2021 kl. 18:00 til 19:30

Pris

Gratis foredrag i kosthold og epigenitikk

Vi gjentar suksessen og kjører igang med et foredrag til torsdag 18.mars kl 18-19.30.
Tilbakemeldingen fra sist foredrag var fantastiske. Deltakerene var overrasket over at det var noe så storslagent og nytt innen ernæring. Er du interessert?

Visste du at genene dine ikke er din skjebne? At du ved hjelp av blant annet persontilpasset kost kan ta kontroll over så mye som 70% av dine gener og hvordan de uttrykker seg?

Har du noen gang lurt på hvorfor noen fungere best på høy fett lavkarbo, mens andre får bedre helse av å være vegetarianere? Har du noen gang lurt på hvorfor forskningen spriker i ulike rettinger når det gjelder sunt kosthold?

Norges eneste SWAMI terapeut, Anette Mørk, som også er naturopat, vil snakke om dette. I samarbeid med naturopat & ernæringsterapeut Titti Nyborg, vil vi snakke om kosthold og det revolusjonerende persontilpassede kostholdsprogrammet SWAMI, utviklet av Dr. Peter D’Adamo.

SWAMI står for «Sterotyping with Advanced Modifying Inventories» og er et persontilpasset kostholdsprogram som ikke bare baserer seg på din blodtype, men også på din genetiske sammensetning og epigenetiske programmering allerede før du ble født! Din prenatale tid har satt fysiske spor på deg. Hvordan dine gener ble programmert i din mors mage bestemmer din helse og sykdomsrisiko resten av ditt liv. Men du kan selv påvirke hvor aktive disse sykdomsgenene skal være. Din genotype bestemmer hvilken mat som gir deg vitalitet og hvilken mat som gjør deg syk. Din genotype er et resultat av dine gener og dine 9 måneder i din mors mage

Foredraget er på ca 1,5 time og det settes av 30 min til spørsmål.

Pga dagens situasjon, så har vi bare 8 plasser. Dette er derfor bindende påmelding. Send SWAMI til 41 66 24 26 for påmelding. Vel møtt.